West-Friesland

Stiefvader wil overleden dochter (34) waardig afscheid geven en start doneeractie

14 januari 2019, 15.10 uur · Aangepast 14 januari 2019, 16.04 uur

Familie Anouschka Limburg
Familie Anouschka Limburg

ENKHUIZEN - Erik Martin Kuiper uit Enkhuizen heeft een doneeractie opgezet om de uitvaart van zijn overleden stiefdochter Anouschka Limburg te kunnen bekostigen. Ze overleed afgelopen vrijdag na een kort ziekbed op 34-jarige leeftijd. Volgens Kuiper heeft ze verschrikkelijke veel pech gehad in haar leven. "Ze verdient een waardig afscheid, al moet ik de komende tien jaar mezelf in de schulden steken."

Anouschka belandde afgelopen kerst in het ziekenhuis door nier en-leverfalen. Ze was verslaafd aan alcohol en dat werd uiteindelijk haar dood. Ze laat twee zoontjes achter van bijna 8 en 9 jaar oud. 

Kuiper heeft voor Anouschka gezorgd vanaf dat ze baby was tot tienerleeftijd. Ze woonde met een groot gezin op verschillende plekken in West-Friesland. Het leven ging haar niet gemakkelijk af en het lukte haar op latere leeftijd niet om van de alcohol af te blijven. Daarnaast kreeg ze ook schulden, waardoor ze onder bewind kwam te staan.  

9.000 euro
Anouschka had geen uitvaartverzekering en dat maakt dat de familie in een lastige situatie terecht is gekomen. De uitvaart in Hoorn komende donderdag gaat zo'n 9.000 euro kosten en dat heeft Erik Martin niet. "Een sobere uitvaart via de gemeente is gewoon geen optie", vertelt hij. "Ze was zo'n lief meisje, mijn dochter. Ze verdient nu gewoon echt het beste."

Kuiper is bereid om zichzelf in de schulden te steken om het bedrag bij elkaar te krijgen, maar hij hoopt dat mensen van goede wil zijn en de familie financieel een handje willen helpen

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!