Ga naar Content

Purmerendse poes June is met 120.000 volgers regelrechte hit op Instagram

June, de poes van Nancy uit Purmerend, is een enorme hit op Instagram. Het zijn getallen waar menig influencer nog jaloers op wordt, want het dier heeft maar liefst 120.000 fans. Die wonen niet alleen in Noord-Holland, want ook in heel Nederland en zelfs ver daarbuiten wordt haar leventje gevolgd. Baasje Nancy heeft zelfs Amerikanen op bezoek gehad die haar poes in levende lijve willen zullen.

Elke dag plaatst Nancy een foto van June op haar Instagram-kanaal. Om al die fans te behouden, doet ze er alles aan om haar fotogenieke poes te behagen. Zo heeft ze een camera die kattensnoepjes afschiet, is er een speciale kamer in het huis vol met speeltjes en mag June altijd tussen haar benen slapen. "Ik kan zelf geen kant meer op 's nachts", lacht ze. 

Lees ook: Amsterdamse vos maakt Myléne (27) 'instafamous' met ontelbare reacties

Het kost dus wat tijd en geld, maar June geeft ook wat terug. Dankzij haar populariteit heeft is het sociale leven van Nancy flink uitgebreid. "Ik heb er kattenvriendinnen bij gekregen die hetzelfde doen als ik." Ze spreekt weleens met ze af en ze sturen elkaar kerstkaarten. 

'Kleintje'
Ook die vriendinnen hebben veel volgers, maar één spant de kroon met meer dan een miljoen fans op instagram. "Daar ben ik een kleintje bij", zegt Nancy lachend.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.
Foto: Instagram / junethekitty