Ga naar Content

Peter Douglas van Soundmixshow kijkt in platenkasten collega’s op NH Gooi Radio

Op NH Gooi Radio is zondag om 22.00 uur de première van een nieuw programma. Soundmixshow-winnaar Peter Douglas presenteert dan de eerste van een reeks uitzendingen van De Platenkast van…

De Frank Sinatra-impersonator werpt in het programma een blik in de platenkasten van zijn showbizzcollega’s en bespreekt hun muzikale voorkeuren en door wie ze geïnspireerd zijn.

Sinds Peter Douglas in 1987 de Soundmixshow won met zijn imitatie van Frank Sinatra is hij nog altijd een veelgevraagd zanger, zowel in Nederland als ver daarbuiten. "Bij die optredens kom je natuurlijk collega’s tegen, praat je over je vak en bijvoorbeeld ook over hun muziek en muziek in het algemeen. En zo kwam ik op het idee voor een radioprogramma als De Platenkast van…"

Ontspannen
Douglas heeft veel zin in het programma. "Gewoon een uurtje ontspannen praten over wat muziek voor ze betekent en door wie ze zijn geïnspireerd. En uiteraard laten we dan ook een paar van hun favoriete nummers horen."

Lees ook: Henny Huiman steunt Mick Harren: "Er zit geen kwaad in die jongen"

Zondagavond bijt Peter Douglas het spits af met Johnny Rosenberg en op de volgende zondagavonden zijn onder anderen Lou Prince, Laura Fygi (zie de video), Danny Froger, Janah Louard, Sonny Hoogwerf en nog vele andere collega’s van Peter Douglas te gast in de studio. De Platenkast van… is te beluisteren op NH Gooi Radio via 92.0 FM, 105.1 FM en 106.2 FM. Ook wereldwijd te ontvangen via de stream ‘luister live’ op nhgooi.nl

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Foto: NH