Whatsapp

IJmond

Fans én spelers ODIN'59 zijn klaar voor wedstrijd tegen Heerenveen

18 december 2018, 08.40 uur · Aangepast 18 december 2018, 10.55 uur

Het was een spectaculair gezicht, de fans van ODIN'59 die langs de rand van het veld fakkels ontstaken en vuurwerk de lucht in knalden. Het was de laatste training van de Heemskerkse amateurclub voor de bekerkraker tegen eredivisionist SC Heerenveen en die wilden de fans niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Van verre was het geknal op sportpark Assumburg te horen. Trainer Richard Plug moest moeite doen om zijn aanwijzingen over te brengen, maar hij kon er om lachen. Zijn ploeg is immers klaar voor de wedstrijd in de achtste finales van de KNVB-beker. Zaterdag won het elftal in de competitie nog met 3-1 van ASWH. "Iedereen is fit en heeft er zin in. De spelers kijken er met genoegen naar uit."

Tweede stunt
Plug, oud-speler van onder meer Telstar, hoopt dat zijn elftal na de uitschakeling van Emmen tot een tweede stunt in staat is. "Normaal gesproken is de kans dat we winnen niet groot, maar je weet het nooit. Als iedere speler doet wat 'ie moet doen, is er misschien iets mogelijk.

Lees ook: Bekerduel Odin'59 - Heerenveen mogelijk afgelast vanwege logistieke problemen

De wedstrijd morgen wordt gespeeld in het stadion van Telstar in Velsen-Zuid. Het duel begint om 18.30 uur. Er gaan 3.000 ODIN-supporters naar de wedstrijd.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
NH Nieuws
NH Nieuws
Whatsapp