Noord-Holland

Drie van de vier Noord-Hollanders definitief 'in de tent' bij Heel Holland Bakt

9 december 2018, 21.31 uur

Omroep MAX
Omroep MAX

NOORD-HOLLAND - Vorige week schreven we nog over het zinderende einde van Boer Zoekt Vrouw, maar vanavond verscheen het volgende populaire tv-programma alweer op de buis: Heel Holland Bakt. Tijdens de speciale eerste aflevering van het nieuwe seizoen doen de Noord-Hollanders het goed: maar liefst drie deelnemers schoppen het tot de laatste tien.

Tijdens een speciale Proefdag streden in totaal 500 thuisbakkers voor een plek aan het keukenblok in de iconische witte tent. Aan juryleden Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en een heel scala aan bekende patissiers en oud-winnaars de taak om er eerst vijftien te selecteren. 

Lees ook: Heel (Noord)-Holland Bakt: dit zijn 'onze' kandidaten

Meerdere opdrachten passeerden voor die groep de revue: van het opspuiten van een taart tot het rustiek bakken van flammkuchen. Uiteindelijk kregen tien bakkers het felbegeerde schort omgehangen en hield het avontuur voor vijf van hen op. 

Drie door, eentje naar huis
De Noord-Hollanders doen het goed. Liesbeth uit Laren, Kim uit Amsterdam en Maroeska uit Wormerveer staan vanaf volgende week in de tent. Alleen Adrien uit Amsterdam redde het nét niet. 

Nieuw dit jaar is dat het bakprogramma in de winter wordt uitgezonden. André van Duin neemt opnieuw de presentatie op zich. 

Bekijk de eerste uitzending hier

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!