Noord-Holland

Moet vuurwerk verboden worden? Doe mee aan het NH Nieuws Panel onderzoek!

16 december 2018, 13.00 uur

Shutterstock
Shutterstock

NOORD-HOLLAND - Moet vuurwerk verboden worden? Of moeten we genieten van deze oudejaarstraditie? Doe mee aan het NH Nieuws Panel vuurwerkonderzoek en geef je mening!

Tijdens de laatste jaarwisseling werd voor 68 miljoen euro aan legaal vuurwerk de lucht in geschoten. Daarbij raakte in onze provincie tachtig mensen gewond. Opvallend was dat een derde van het aantal vuurwerkslachtoffers nog geen 15 jaar oud was. De meest ernstige gevallen waren mensen met oog- en handletsel. 

Lees ook: Minder vuurwerkslachtoffers in ziekenhuizen tijdens jaarwisseling

De laatste jaren leidt het afsteken tot flink wat discussie. We willen in dit onderzoek van je weten hoe jij aankijkt tegen vuurwerk. Geniet je er van of heb je er veel last van? Heb je goede of juiste slechte ervaringen met vuurwerk? We horen het graag van je.

Lees ook: Flinke stijging van klachten vuurwerkoverlast bij meldpunt Huizen

Nog geen lid van het NH Nieuws Panel? Word lid en je krijgt een uitnodiging voor het onderzoek. De enquête kan worden ingevuld tot en met maandag 17 december. 

Disclaimer
Je gegevens en antwoorden zullen vertrouwelijk worden behandeld. De uitkomsten zijn alleen bedoeld voor het onderzoek en worden gepubliceerd via onze kanalen. We publiceren alleen totalen en niet de antwoorden per deelnemer om de anonimiteit te waarborgen. Je kunt wel toestemming geven, zodat we uw antwoorden mogen gebruiken in onze publicatie (laatste vragen). Je persoonlijke gegevens worden nooit gedeeld met externe partijen. Als je er genoeg van hebt, meld je je weer af. Dat kan door een mail te sturen naar panel@nhnieuws.nl