Ga naar Content

Vlaar en Maher kijken uit naar Nederland-Frankrijk

Ondanks dat Ron Vlaar en Adam Maher al een tijd uit beeld zijn bij Oranje, volgen ze het team nog op de voet. Beide spelers kwamen vanmiddag in actie voor AZ tijdens het oefenduel met FC Groningen, maar zullen morgen om 20.45 uur voor de televisie zitten wanneer het Nederlands elftal het opneemt tegen Frankrijk.

Vlaar speelde de tijdens het wereldkampioenschap van 2014 in Brazilië nog zeven duels voor Oranje en kijkt de laatste tijd weer graag naar het elftal van bondscoach Ronald Koeman. "Ja, eigenlijk zoals ik afgelopen tijd altijd gedaan heb", vertelt de verdediger. "Ik moet zeggen dat het wel weer wat aangetrokken is. Maar er staat ook wel weer een echt elftal, dat wil knokken. Zo'n goed resultaat tegen Duitsland helpt dan natuurlijk ook absoluut bij."

Ook Maher mist bijna geen wedstrijden van het nationale elftal. Zowel niet van Marokko als van Nederland. "Ik kijk eigenlijk bijna alle wedstrijden van Marokko maar ook van Nederland", aldus de middenvelder. "Dus dat blijft altijd hetzelfde. Ze doen het goed, ze zijn een nieuwe weg ingeslagen en dat gaat op dit moment heel goed."

Foto: Pro Shots / Toon Dompeling