Aalsmeer verliest de uitwedstrijd van Visé BM

13 november 2018, 22.19 uur
Door: · Foto: NH Sport

De handballers van Aalsmeer zijn er niet in geslaagd om de uitwedstrijd tegen Visé BM in de BENE League te winnen. De ploeg van coach Bert Bouwer moest met het 31-26 verlies terug naar Nederland.

Bij de rust stond Aalsmeer maar een puntje achter: 15-14. In de tweede helft speelde Aalsmeer wat minder en liep Visé uit naar een maximale voorsprong van zes punten. Aalsmeer kon nog een paar keer terugkomen tot twee punten achterstand, behalve aan het eind van het duel, dat in 31-26 eindigde.

Visé neemt na de winst de koppositie over in de BENE League van Bocholt met 16 punten uit negen duels, hoewel Bocholt nog een wedstrijd moet inhalen. Aalsmeer staat met elf punten op de vierde plaats, maar heeft evenveel punten als Lions, dat derde staat.