Ga naar Content
Alkmaar

Marco Borsato na vijftien jaar weer terug in de Kuip

13 november 2018, 15.20 uur · Aangepast 13 november 2018, 15.47 uur
Door: · Foto: ANP

Dromen blijken geen bedrog: Marco Borsato zal volgend jaar mei een concertreeks geven in de Kuip. Vijftien jaar na zijn laatste concert in het Rotterdamse stadion keert hij terug: "Het is tijd om terug te gaan", zo vertelt Borsato.

Het concert van de Alkmaarder in De Kuip is om verschillende redenen bijzonder. Met de show evenaart de zanger het record van The Rolling Stones. De rockers gaven tien concerten in De Kuip. Voor Borsato staat de teller nu op negen, na drie uitverkochte shows in 2002 en nog eens zes uitverkochte concerten in 2004.

Het is bovendien voor het eerst sinds 2008 dat een volwaardig concert plaatsvindt in het stadion, meldt MOJO. Kaarten voor Borsato's concert zijn vanaf vrijdagochtend te koop.

Lees ook: Mogelijk concert Marco Borsato in AZ-stadion

Borsato gaf vandaag op verschillende plaatsen in Rotterdam al een voorproefje van zijn show. Hij neemt André Hazes, Lil' Kleine en DI-RECT mee naar De Kuip.

Lees ook: Record: Marco Borsato zeven keer in Ziggo Dome

De zanger is niet van plan alleen maar oude hits te spelen. "Natuurlijk willen we terugkijken en stilstaan bij die mooie herinneringen, maar ik wil vooral ook vooruitkijken. Met André, Lil' Kleine en DI-RECT verklappen we al een beetje dat dit een show wordt vol nieuwe samenwerkingen en unieke momenten. Ik kijk er enorm naar uit."

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.
💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!