Noord-Holland

NL
V

Drukke ochtendspits in de provincie: files op A7, A9, A4 en A1

29 oktober 2018, 07.27 uur · Aangepast 29 oktober 2018, 11.35 uur · Foto: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

Op meerdere Noord-Hollandse wegen staat het verkeer vanochtend flink vast. Door ongelukken is het filerijden op de A7 bij Hoorn, verderop bij Zaandam, op de A4 in de richting van Amsterdam, op de A9 tussen Alkmaar en Amstelveen en op de A1 bij Hilversum.

Op de A7 bij Purmerend-Zuid was een ongeluk gebeurd. Hierdoor waren een tijdje twee rijstroken afgesloten, maar die zijn inmiddels weer vrijgegeven. Wel staat het verkeer nog zo'n tien minuten vast. 

Iets noordelijker, bij Wognum, wordt ook stapvoets gereden. Daar staat zo'n vier kilometer file en moeten automobilisten rekenen op een kwartiertje extra. 

Dode zwaan
Ook op andere plekken is het druk. Op de A1 tussen Hilversum en Muiden gooit een dode zwaan roet in het eten. Het dier ligt op de weg en dat zorgt voor een file van elf kilometer. 

Op de A9 tussen Alkmaar en Amstelveen moeten automobilisten regelmatig op de rem trappen. In totaal staat er zo'n achttien kilometer file. 

Amsterdam
Automobilisten die via de A4 richting Amsterdam rijden, hebben ook weinig geluk. Om 6.40 uur vond er bij afrit Sloten een ongeluk plaats. Verkeer stond daardoor al vanaf Schiphol vast. In eerste instantie waren er twee rijstroken afgezet, die zijn nu weer vrij. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!