Ga naar Content
Sport

Sportclub met ballen: Cees Ursem trouwe supporter SEW zonder sjaal

21 oktober 2018, 18.22 uur · Aangepast 22 oktober 2018, 11.34 uur
Door: · Foto: NH Sport/Dennis Nieuwenhuis

Iedere thuiswedstrijd is hij er bij, Cees Ursem. Erelid van voetbalvereniging SEW uit Nibbixwoud en al meer dan vijftig jaar betrokken bij de vereniging uit West-Friesland. Het enige dat er aan ontbreekt: de vereniging heeft geen eigen sjaal. Dat constateerde verslaggever Dennis Nieuwenhuis.

"Die hebben we niet bij SEW. Die hebben we wel bij de handbal, maar SEW voetbal heeft volgens mij geen clubsjaal. Misschien een idee om aan te voeren bij het bestuur", legt Ursem uit.

Hart Ursem klopt sneller door SEW
Iedere keer als Cees Ursem het complex van SEW oploopt gaat zijn hart weer sneller kloppen. "Je ziet steeds weer dezelfde koppen, diezelfde koppen staan altijd bij elkaar en dan kunnen ze samen lekker commentaar geven. Mijn hart heeft plezier als ik al die mensen weer op het complex zie", vertelt Ursem.

Wil je dat Dennis Nieuwenhuis ook eens bij jullie club op bezoek gaat? Geef je dan op via [email protected] en Dennis komt binnenkort een keertje langs. Sportclub met ballen wordt dit seizoen iedere zondagavond tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden.