Ga naar Content
Sport

Winmau World Masters-finalisten naar Finder Darts Masters

9 oktober 2018, 14.01 uur
Door: · Foto: Finder Darts Masters 2018

De organisatie van de Finder Darts Masters heeft nieuwe namen bekend gemaakt die hun opwachting gaan maken tijdens het toernooi in Egmond aan Zee. Jurjen van der Velde, Keane Barry en Nathan Girvan komen in actie op het Finder Darts Masters Youth Tournament.

Jurjen van der Velde (foto) won afgelopen vrijdag het jeugdtoernooi van de Winmau World Masters. Zijn tegenstander in de finale van dat toernooi was de Ier Keane Barry. Beide finalisten komen begin december naar Hotel Zuiderduin om ook daar voor de prijzen te spelen.

Naast Van der Velde en Barry zien we ook de jeugdspeler Nathan Girvan op het podium van het Finder Darts Masters Youth Tournament verschijnen. De Schot, vorig jaar runner-up tijdens het jeugdtoernooi in Egmond aan Zee, kan dankzij de uitnodiging van de organisatie dit jaar opnieuw proberen om de titel te bemachtigen.

Het Finder Darts Masters toernooi vindt plaats van vrijdag 7 tot en met zondag 9 december. Voor de volledige deelnemerslijst kunt u kijken op www.finderdarts.nl