Ga naar Content
Amsterdam

Snow Patrol roemt Glennis Grace om 'fantastische versie van ons nummer'

19 september 2018, 20.03 uur · Aangepast 19 september 2018, 20.42 uur
Door: · Foto: Shutterstock

Het optreden van Glennis Grace in de finale van America's Got Talent (AGT) heeft ook de Britse band Snow Patrol bereikt. De Amsterdamse zong hun nummer Run en krijgt volop lof van zanger Gary Lightbody.

"Ik zag net Glennis Grace haar versie van ons liedje Run bij America's Got Talent", schrijft de bekende artiest op Twitter. "Wauw, je deed het fantastisch. Geweldig optreden. Goed gedaan."

Ook de reacties onder het bericht zijn overwegend positief, alhoewel de meeste Snow Patrol-fans het origineel van 'hun' band toch beter vinden. Glennis zelf heeft nog niet gereageerd.   

Lees ook: ZIEN! Dit is het finale optreden van onze Glennis: "Oh my god!"

Afgelopen nacht deed de zangeres haar kunstje voor het publiek en de jury van AGT, die laaiend enthousiast waren en haar een staande ovatie gaven. "Sensationeel!", aldus jurylid Simon Cowell. "Ik weet dat je al een grote carrière hebt in Nederland, maar dit podium geeft jou toegang tot de rest van de wereld", vulde Howie Mandel aan. 

Vannacht om 2.00 uur Nederlandse tijd wordt bekend of Glennis ervandoor gaat met de winst. Eerder kondigde ze al aan een eigen liedje te doen en komende nacht tijdens het stemmen een duet te gaan doen. Met wie dat duet zal zijn en welk nummer ze vannacht gaat zingen, blijft nog even spannend.