AFC en HFC winnen allebei in de tweede divisie

16 september 2018, 16.36 uur · Aangepast 17 september 2018, 13.21 uur
Door: · Foto: Pro Shots/Toon Dompeling

HFC speelde een goede eerste helft op bezoek bij Jong Vitesse en won met 1-0. Die stand was bij de rust al bereikt. AFC maakte een achterstand uit de eerste helft in de tweede helft meer dan goed en won thuis met 4-1 van De Treffers. In de rust was er een opmerkelijk incident. Keeperstrainer Dennis Gentenaar kreeg rood voor het duwen van een grensrechter.

Jong Vitesse - HFC 0-1
16' 0-1 Floris van der Linden

Door de winst stijgt Kon. HFC naar de achtste plek met zes punten uit vier duels. Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd.

Opstelling Jong Vitesse: Brummel; Acheffay, Agrafiotis, Aktas, de Beer, Faye, Luckassen, Mercan, Potjes, Schuurman, Vroegh

Opstelling Kon.HFC: Boks; Glim, Hols, Morgan, Noordmans, Tadmine, v.d. Linden (v.Soest/74), v.d. Slot, v. Son (Volkert/87), Weistra (Franklin/90), Wilffert

AFC - De Treffers 4-1
41' 0-1 Coen Maertzdorf
68' 1-1 Raily Ignacio
71' 2-1 Derre Kwee
75' 3-1 Raily Ignacio
78' 4-1 Fouad Belarbi

AFC staat na de derde winstpartij van het nog jonge seizoen op de tweede plaats met negen punten uit vier wedstrijden. Bekijk hieronder de samenvatting van het duel.

Opstelling AFC: Zonneveld; Kulhan, Richard, Jansen, Van den Houten; Hoek, Yordi Teijsse, Kwee; Belarbi, Ignacio, Grootfaam.

Opstelling De Treffers: Kornelis; Sirvania, J. Janssen, Balkestein, Keukens; Van de Beek, Havar, Op Den Camp, Jankovic; Ars, Maertzdorf