Kon. HFC begint seizoen met verlies, AFC met winst (met samenvattingen)

25 augustus 2018, 17.20 uur · Aangepast 27 augustus 2018, 11.21 uur
Door: · Foto: Pro Shots/Toon Dompeling

Koninklijke HFC heeft de eerste wedstrijd van het seizoen in de tweede divisie verloren. Op eigen veld werd het 1-2 voor FC Lienden. HFC claimde in de eerste helft vergeefs twee penalty's en kreeg er in de tweede helft dan eindelijk wel een. Kozakken Boys verloor thuis tegen AFC al binnen twintig minuten twee keepers, wat elf minuten extra blessuretijd opleverde. AFC won met 1-0, dankzij een doelpunt van Raily Ignacio. Bekijk hieronder de samenvattingen.

Koninklijke HFC – FC Lienden 1-2
15' 0-1 Maurits de Baar
59' 1-1 Feyo Glim (pen)
75' 1-2 Jawad Bellahsan

Opstelling Kon. HFC: Boks; Hols (Lewis /79), Boer, Wilffert, v.d. Slot; v. Son , v. Soest, Weistra, Noordmans (Kroon/86), Glim, Driever (Mounji/75)

Opstelling FC Lienden: Schimmel; Wilsterman, Balk, Memic, Wiafe, Elders, Hak, Intezar, Mijland, Bendadi, de Baar (Bellahsan/72)

Kozakken Boys – AFC 0-1
41' 0-1 Raily Ignacio

Opstelling Kozakken Boys: Arends (den Hartog/13, v. Ingen/27) ; Eekman, Jakoba, Bot, Agatowski (Rijsdijk /73), v. Eijma, El Azzouti, Stout, v. Huijgevoort, Monteiro, v. Nuland

Opstelling AFC: Zonneveld, Linthorst, Richard, Kulhan, Ignacio, Grootfaam, Jansen, Y. Teijsse (Bosma /78), K. Teijsse (Hoek/70), Belarbi (Matthijs/78) , vd Houten