Sport

Debuut Darryl Bäly bij FC Volendam

23 augustus 2018, 14.31 uur · Aangepast 23 augustus 2018, 16.07 uur

NH Sport/Edward Dekker

VOLENDAM - Darryl Bäly maakt vrijdagavond zijn debuut in het eerste elftal van FC Volendam. De verdediger vervangt in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam Daan Klinkenberg die door een bovenblessure niet kan spelen.

De 20-jarige Zaankanter, die vorig seizoen voor Jong FC Volendam uitkwam, vormt het hart van de verdediging met Marco Tol. Ook op het middenveld moet trainer Misha Salden schuiven. Net als Klinkenberg kreeg ook Joey Veerman een tik in de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch (1-2). De middenvelder heeft een verdikking op zijn scheenbeen en kan daardoor geen negentig minuten spelen. Veerman zal op de bank beginnen. Gerry Vlak is zijn vervanger.

Anthony Berenstein en Boy Deul zijn nog niet inzetbaar. Sparta Rotterdam - FC Volendam begint vrijdagavond om 20.00 uur. Het duel is rechtstreeks op de radio, de site en de app te volgen. Verslaggever op Het Kasteel is Edward Dekker. NH Sport begint al om 19.00 uur. 

Opstelling FC Volendam: Van Stappershoef; Schouten, M. Tol, Bäly, Kok; G. Vlak, Visser, Plat; Doodeman, Ten Den en Antwi