Ga naar Content

Volendammer Kevin Visser: "Ik sta hier met een klotegevoel"

De aanvoerder van FC Volendam, Kevin Visser, stond tien minuten na de nederlaag tegen FC Den Bosch (1-2) gedoucht en wel voor de camera. Hij liet duidelijk merken dat hij niet tevreden was over de seizoensopening. "Afspraken zijn niet helemaal nagekomen."

De 'captain' van de Oranjehemden doelde daarmee op het tegendoelpunt vlak na rust. FC Volendam speelde in de eerste helft prima en stond door een mooie vrije trap van Joey Veerman verdiend op een 1-0 voorsprong. Na rust viel na twee minuten al de gelijkmaker, een kopbal uit een vrije trap. Daar stond dus volgens Visser niet iedereen goed gepositioneerd.

"Niet goed in balbezit"
"Ik vond dat ik het in de tweede helft zelf ook niet goed deed in balbezit. Ik sta hier met een klotegevoel, ook over mijn eigen spel", vertelt een kritische Visser voor de camera.

Kevin Visser na Volendam - Den Bosch - NH Nieuws

Lees ook: FC Volendam geeft voorsprong weg en verliest

"Kost je de kop"
"Ik vind dat we een redelijke eerste helft hebben gespeeld en op onverklaarbare reden zijn we na de rust heel slecht uit de kleedkamer gekomen", aldus FC Volendam-trainer Misha Salden na afloop. Een wedstrijd dus met twee gezichten. "Het is mij echt een raadsel. Het leek wel gemakzucht, dat mag nooit. Vandaag kost je het de kop."

Misha Salden na Volendam - Den Bosch - NH Nieuws

Lees ook: Telstar verliest in spannend duel van RKC

Volgende week gaan de Volendammers op bezoek bij Sparta op het Kasteel. Dit duel is uiteraard weer live te volgen op NH Radio.