Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk wil parkeerdek boven bestaande parkeerplaats

BEVERWIJK - Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk wil een parkeerdek maken boven de bestaande parkeerplaats. Parkeerplaatsen van personeel komen te vervallen door de komst van een 'hotfloor' tegen het ziekenhuis aan, die noodzakelijk is vanwege de verbouwing. Daarom komt er een dek boven de parkeerplaats voor de bezoekers.

Dat zegt directievoorzitter Jaap van den Heuvel van het Rode Kruis Ziekenhuis tegen RTV IJmond. Nu de bouw van een hypermodern ziekenhuis op de locatie van de voormalige 'Ankies Hoeve' is afgevallen, heeft het Rode Kruis Ziekenhuis de voorkeur voor een 'hotfloor' van 6000 vierkante meter voor het ziekenhuis.

Alle dure, en complexe functies als de intensive care en de operatiekamers worden op deze hotfloor ondergebracht.

 

Lees ook: Rode Kruis Ziekenhuis vanwege trillingshinder niet naar 'Ankie's Hoeve'

Mocht deze gedeeltelijke nieuwbouw ook niet mogelijk zijn, dan zal het ziekenhuis verspreid overen tien jaar worden gerenoveerd.

Meer over dit onderwerp:
nieuws ijmond
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws