Van Huizen: "Ik moet ook gewoon weer vol gas"

DEN HELDER - DEN HELDER Toine van Huizen was vorig seizoen één van de sterkhouders bij Telstar. Toch wil dat niet zeggen dat hij ook dit seizoen weer in de basis staat. "Wij gaan weer een nieuwe seizoen in dus ik moet ook weer vol gas. Dat is goed. Wij hebben nieuwe jongens erbij en die gaan ook voor hun plekje strijden en dat ga ik ook doen", aldus de inwoner van Middenbeemster.

Telstar kende vorig seizoen een goed seizoen. Het verwachtingspatroon van de buitenwacht is dus hoog. "De competitie is denk ik sterker geworden. Top zes zou fantastisch zijn, maar realistisch gezien is dat wel een zwaardere opgave", aldus Van Huizen.

De Noord-Hollander heeft al vaker gezegd dat zijn ambitie is om in de eredivisie te spelen en daar is niets aan veranderd. "Die ambitie blijf ik uitspreken. Als ik komend seizoen bij Telstar speel dan kan ik daar ook mijn ei in kwijt.  Ik wil gewoon weer een goed seizoen draaien en dan zullen wij zien. Er zijn altijd geruchten, maar er is totaal niets concreet", aldus Van Huizen.    

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws