Ga naar Content

Snoei: "Kyle Scott is geen verwaande speler uit de Premier League"

DEN HELDER Telstar heeft de oefenwedstrijd op het Maritiem Toernooi tegen FC Dordrecht met 2-1 verloren. Chelsea-huurling Kyle Scott maakte zijn eerste minuten. "Het is geen verwaande jongen uit de Premier League. Hij heeft vorig jaar met de grote sterren van Chelsea meegetraind alleen het ontbreekt hem aan wedstrijdritme. Daarom is hij naar Telstar gekomen. Het wordt een heerlijke speler daar ben ik van overtuigd", aldus Snoei.

Door het verlies tegen FC Dordrecht speelt Telstar nu zaterdag tegen het Helders elftal. Daar baalde trainer Snoei van nafloop  "Het was een uur lang een prima start van een nieuw systeem dat ik heb uitgeprobeerd. Wij hadden afgesproken dat wij daarna iedereen gingen wisselen en daarna kwam de klad erin. Vlak voor tijd schoten ze de 2-1 binnen en dat is jammer, want ik had zaterdag tegen NEC willen spelen. Dit gooit mijn programma in de war", aldus Snoei.

De Telstar-trainer liet verder weten dat de ploeg uit Velsen-Zuid nog op zoek is naar aanvallende versterkingen. "Wij zijn druk bezig. Iedereen ziet dat wij aanvallende versterkingen nodig hebben. Wij kunnen Seager niet laten verdrinken". Michiel Hemmen trainde de afgelopen tijd mee bij Telstar, maar Snoei heeft laten weten dat ze niet verder met de spits gaan. "Dat heb ik hem netjes verteld. Het is niet de spits die wij zoeken en daar had hij begrip voor."

Foto: NH Sport / Thomas Brood