NH Mensenwerk: Ronnie Flex ook held in Andijk

ANDIJK - Als Ronnie Flex uit de grote zwarte BMW stapt op het terrein van Dijkpop, rennen er direct meisjes en jongens op hem af die met hem op de foto willen. Met een vriendelijke lach poseert de zanger met de vele fans. Dan loopt hij door en begroet zijn bandleden met high-fives. Het moge duidelijk zijn: ook op Dijkpop in Andijk is Ronnie een popidool.

Miranda Fisher komt met een groot blad vol lekker vers fruit aanlopen. Het is bedoeld voor Ronnie Flex en zijn bandleden. "Steeds meer artiesten willen gezond eten, dat is wat opvalt" zegt ze. Miranda is een van de 300 vrijwilligers op Dijkpop. Al meer dan 10 jaar is ze gastvrouw op het festival.

 

Lees ook: Mensenwerk: Nederlandse 'Joe Cocker' maakt debuut op Dijkpop

Ze woont in Arnhem, maar komt elk jaar trouw terug. Met stevige pas loopt ze met een stapel handdoeken naar de cabin van Racoon. Dan zie je haar weer onderweg met een schaaltje met verse gember. "Dat is voor Sarah Bettens, de zangeres van K's choice. Zingt ze lekker op."

Jong en oud
Wie intussen ook lekker staat te zingen, is Ronnie Flex. De ene hit na de andere wordt meegezongen door de meisjes op de eerste rij in de grote tent. Op het veld achter de tent is de muziek ook goed te horen en zie je de oudere garde in het gras zitten of lichtjes meedeinen op de muziek. De sfeer is opperbest: het is heerlijk festivalweer, zonnig en niet te heet.

Na afloop van het optreden laat een bezwete Ronnie Flex weten dat hij nog lang niet moe is. "Ik zit nog vol adrenaline, man!" En weer staan oud en jong in de rij voor een foto met hun held. Waar rappers vaak cool doen, onthaalt Ronnie zijn fans met warmte en vriendelijkheid. 

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws