Telstar zet Derde Divisionist FC Lisse eenvoudig opzij

VELSEN-ZUID Telstar heeft ook de tweede oefenwedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Op Sportpark Schoonenberg waren de Velsenaren met 5-0 te sterk voor FC Lisse.

De ploeg van Mike Snoei begon de wedstrijd zonder testspelers Holly Tshimanga en Antonis Kapnidis. De testspelers waren niet goed genoeg bevonden, waardoor Kaloudis Lemonis als centrumspits begon.

Toine van Huizen brak na 17 minuten de score open. Hij kreeg de bal uit een corner voor zijn voeten en schoot raak. Verder kreeg Telstar geen uitgelezen kansen in de eerste helft, behalve een afgekeurde goal van verdeger Kick Groot.

Gaspedaal
Na rust trapte Telstar het gaspedaal wat meer in, waardoor ook de goals vielen. Dankzij treffers van Anass Najah, Floris van der Linden, Darren Rosheuvel (strafschop) en wederom Najah liep de thuisploeg uit naar 5-0.