Start van hoofdcontent

Noord-Holland

NL
V

Dode vrouw gevonden in villa Hilversum: politie onderzoekt misdrijf

9 juli 2018, 18.00 uur · Aangepast 10 juli 2018, 14.05 uur

HILVERSUM In een villa aan de Waldecklaan in Hilversum is vanochtend het lichaam van een vrouw gevonden. De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf.

De politie kan nog niets zeggen over de leeftijd en de identiteit van de vrouw. Rechercheurs in witte pakken zijn al de hele dag bezig met het onderzoek. Ook is er gezocht met honden. 

Jonge bewoners
De villa waar de vrouw is gevonden is opgedeeld in meerdere woningen. Volgens een buurtbewoner wonen hier vooral jonge mensen die zelden of nooit voor overlast zorgen. "Er is wel eens een feestje, maar nooit tot later dan een uur of één. En ze laten het altijd netjes weten." 

Een buurvrouw van het slachtoffer laat weten weinig van haar af te weten. "We hebben hier geen gezamelijke woonkamer of zo", zegt ze tegen NH Nieuws. Ze werd vanochtend gewekt door gebonk op haar voordeur. "De politie stond er en zei dat ik direct wegmoest, ik mocht alleen mijn id-kaart meenemen."

Mogelijk verdachte
Aan het eind van de ochtend werd via Burgernet opgeroepen uit te kijken naar een man in de omgeving. De politie zoekt naar een verdachte tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij heeft donker haar, een rood t-shirt, donkere lange broek en witte schoenen. De man is tussen de 1,80 en 1,85 meter lang.