Noord-Holland

Weer auto bekrast in Heemstede, dader mogelijk vastgelegd door camera's

9 juli 2018, 12.00 uur · Aangepast 9 juli 2018, 12.23 uur

Manuëla

HEEMSTEDE - HEEMSTEDE Aan de Binnenweg in Heemstede is gisteravond wederom een auto flink bewerkt met een scherp voorwerp. De weg ligt om de hoek bij de Eikenlaan, waar de afgelopen dagen al veel andere auto's zijn bekrast.

Dit keer ging het om de auto van Manuëla uit Heemstede. Op een filmpje dat ze zondagavond zelf heeft gemaakt, is duidelijk te zien dat haar Seat Leon flink beschadigd is geraakt.

Lees ook: Al zeventien auto's bekrast in Heemstede: daders actief sinds juni

Manuëla ging gisteravond nog even een paar boodschappen doen, toen ze de kras zag. "Ik ben maar tien minuten naar binnen geweest en toen zag ik die kras helemaal van voor naar achter op mijn auto. En er zat ook nog een kras op mijn bumper. Ik heb hem nog maar twee weken", vertelt Manuëla.

Omdat de auto op het parkeerterrein van de supermarkt stond en recht onder een beveiligingscamera, is Manuëla gaan vragen of ze beelden mocht bekijken. Dat was niet mogelijk: vandaag hoopt ze ze wel te zien. De supermarkt heeft haar laten weten de beelden eerst zelf te willen bekijken deze ochtend.

Aangifte
Manuëla heeft ook contact gezocht met de politie en wilde aangifte doen. In verband met drukte was dat niet direct mogelijk, donderdag kan ze op het bureau terecht. Of er meer auto's zijn beschadigd gisteravond, is nog onduidelijk. Mocht u dat wel zijn overkomen, laat het ons weten via internet@nhnieuws.nl.

Ook burgemeester Astrid Nienhuis vraagt op haar Twitteraccount aandacht voor de bekrassingen: