Ga naar Content

Veel nieuwe gezichten in Velsen-Zuid: 'Dat is Telstar'

VELSEN-ZUID Bij Telstar maken ze zich op voor een nieuw seizoen. Vandaag stond ze selectie voor het eerst weer op het veld. Wat opviel: veel nieuwe namen. "Dat is Telstar", aldus trainer Mike Snoei.

"We zijn wat spelers kwijtgeraakt. Zij hebben Telstar gebruikt als platform", vertelt Snoei. Het is dan ook drukke transferzomer in het Rabobank IJmond Stadion. Door het vertrek van Andrija Novakovic, Melvin Platje, Jerdy Schouten, Mo Hamdaoui, Rody de Boer, Edo Knol, Liban Abdulahi en Ossama Zamouri moest er vers bloed komen. 

Nieuwelingen
Technisch manager Piet Buter toverde daardoor weer een aantal namen uit de hoge hoed. Kick Groot, Joey Roggeveen, Melle Springer (allen AZ), Danny van Haaren, Darren Rosheuvel (beiden Cambuur), Sven van Doorm (Jong Vitesse), Dylan Mertens (FC Volendam) en Kaloudis Lemonis (AOX Kissamikos) stonden maandag voor het eerst in het Telstar-shirt op het trainingsveld.

Nog meer
Daar blijft het echter niet bij. Telstar is namelijk nog niet uitgeshopt op de transfermarkt. Met name in de voorhoede wil Snoei zijn team nog versterken. "We zijn nog op zoek naar een spits met specifieke kwaliteiten. Ook kunnen we nog wel een aanvallende middenvelder gebruiken", zei hij na de training.

Het seizoen begint voor Telstar op zaterdag 7 juli met de oefenwedstrijd tegen VV IJmuiden.

Foto: NH Sport / Stephan Brandhorst