Ga naar Content

Versterkingen laten op zich wachten bij FC Volendam

VOLENDAM Zonder de gewenste versterkingen is FC Volendam maandag begonnen met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Trainer én technisch manager Misha Salden zoekt nog altijd naar twee ervaren krachten die de jonge spelersgroep bij de hand kunnen nemen.

Kevin Visser is met zijn 29 jaar de oudste speler in de selectie. De meeste andere spelers zijn begin twintig of nog jonger. De komst van Melvin Platje had volgens Salden perfect in het plaatje van FC Volendam gepast, maar hij koos uiteindelijk voor een Indonesisch avontuur bij Bali United.

Lees ook: Melvin Platje definitief naar Bali United

Lees ook: Misha Salden: "Tegen jongens als Platje zeg je geen nee"

Van de basisformatie van vorig seizoen is alleen keeper Hobie Verhulst vertrokken. Hij koos voor Go Ahead Eagles. Centrale verdediger Erik Schouten herstelt nog van een kruisbandoperatie en is de eerste helft van het seizoen niet inzetbaar. Daan Klinkenberg verscheen maandag wel op het veld, maar trainde apart van de groep. 

Zaterdag om 18.00 uur staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. In Grootebroek speelt de FC dan tegen De Zouaven. Een samenvatting van dat duel zie je bij NH Sport.

Foto: NH/Edward Dekker