Ga naar Content

Engelse voetbalfans vieren overwinning op Panama in Irish Pub

HAARLEM De Engelse supporters die zich vanmiddag in een Haarlemse pub hadden verzameld om samen naar de WK-wedstrijd Engeland-Panama te kijken, konden hun geluk niet op. Hun land versloeg Panama met 6-1 en dus was het enthousiasme groot.

De aanwezige Engelsen beleefden een geweldige middag en ontpopten zelfs een fles champagne. "Als Engelse voetbalsupporter heb je niet vaak reden om iets te vieren, dus dat doen we nu", reageerde een fan opgetogen. 

Ierse kroeg omgedoopt tot Engelse pub
De wedstrijd werd, opvallend genoeg, gekeken in een Ierse pub. Chelsea Nolan is de barvrouw van dienst en komt zelf ook uit Ierland. Ze kijkt daarom met gemengde gevoelens naar dit WK. "Het is jammer dat Ierland er niet bij is, maar er zijn veel Engelse expats en die zorgen voor een goede sfeer", aldus Nolan. De kroeg werd vandaag daarom omgedoopt tot een sfeervolle 'Engelse' pub, tot genoegen van de aanwezigen. "Ze gaan de finale halen", jubelde een fan na afloop. "En we zijn het in een Irish Pub aan het vieren!", voegde hij er vervolgens lachend aan toe.

Voor meer reacties en juichende Engelsen, bekijk dan de bovenstaande video. 

Foto: NH Nieuws