Ga naar Content

Le Champion en NH Media slaan de handen ineen: elk jaar vier live evenementen in beeld

EGMOND AAN ZEE Le Champion en NH Media hebben hun handtekeningen gezet onder een samenwerking voor drie jaar. Dat betekent dat de komende jaren meerdere sportieve evenementen van Le Champion live te volgen zijn via de online-, televisie- en radio-kanalen van NH Media.

Adjunct directeur Cees Pronk van de Alkmaarse Stichting Sportevenementen Le Champion en Paul van Gessel, algemeen directeur NH Media/AT5, hebben de meerjarige samenwerking vandaag getekend. "De afspraken houden in dat per jaar vier van onze evenementen live worden uitgezonden via NH Media", vertelt Cees Pronk.

"Dat zijn natuurlijk onze paradepaardjes de 'Dam tot Damloop', de 'TCS Amsterdam Marathon' en de 'Plus Wandel4daagse Alkmaar'. Elke keer zullen we gezamenlijk een vierde event uitkiezen. In 2018 zal dat de 'Fjoertoer Egmond' zijn."

Lees ook: Duizenden wandelaars van start bij Plus Wandel4daagse Alkmaar

"Noord-Holland is echt een dynamische provincie. Iedereen lijkt wel te wandelen of hard te lopen en we hebben prachtige evenementen", stelt Paul van Gessel. "Belangrijk is dat we iedereen daarvan laten meegenieten. En dan komen wij in beeld natuurlijk. We gaan nu samen investeren in een mooie weergave van die evenementen."

Voor Cees Pronk is het ook belangrijk om via de sociale media kanalen van NH Media te communiceren met hun deelnemers of ze te kunnen werven. "Daarnaast is het voor ons heel belangrijk dat we Le Champion, als vereniging met 20.000 leden én 4.500 vrijwilligers, ook centraal willen gaan wegzetten."

Foto: NH