Start van hoofdcontent

Noord-Holland

NL
V

Voorbijganger vindt drijvend terras onder brug

19 juni 2018, 16.10 uur · Aangepast 19 juni 2018, 16.22 uur · Foto: Mark Hofmans

SPAARNDAM Het was een gekke gewaarwording vanochtend voor Mark Hofmans. Toen hij naar zijn werk fietste nadat hij zijn zoontje naar school had gebracht, viel hem bij de Pol vlakbij het gemaal in Spaarndam iets op: een drijvend terras, compleet met ligstoel en plantjes en al.

Hofmans plaatste een oproep op Facebook: "Iemand zijn terras kwijt? Bij de Pol... graag delen." En daar kreeg hij veel gehoor op. In vijf uur tijd werd het bericht al meer dan honderd keer gedeeld, maar de eigenaar heeft zich nog niet gemeld.

"Geweldig toch, die drijvende tuin?", reageert Hofmans tegen NH Nieuws als we met hem bellen. "Gewoon een heel terras dat is aangespoeld. Hij ligt er sinds vanochtend. De wind staat vanuit Haarlem, dus hij zal wel ergens daar vandaan komen. Dat niemand het nog gemist heeft..."

Eigenaar
Het ponton met daarop een groot aantal planten en een ligstoel ligt geklemd tussen de brug naast het gemaal van Spaarndam. Kent u of bent u de eigenaar van het terras? Neem dan even contact met ons op via 088-8505229.