Noord-Holland

NL
V

Met een strippenkaart hoppen langs de jachthavens

20 juni 2018, 19.10 uur · Aangepast 21 juni 2018, 19.24 uur

ANDIJK Het water in en om de provincie is een trekpleister voor toeristen. Strandpret, watersport en vermaak aan zee: het is allemaal mogelijk. De provincie wil de internationale concurrentiepositie van de regio verder versterken. Daarom stimuleert ze de groei van de sector, de kwaliteit van het aanbod en de diversiteit.

Jachthaven Andijk speelt hierop in met de ontwikkeling van een strippenkaart voor jachthavens langs de kust. Met die strippenkaart krijgen recreanten de kans om van haven naar haven te 'hoppen'. De jachthavens zijn niet langer meer alleen een ligplaats, maar ook een aantrekkelijke plek om te verblijven. Wij hoppen mee met booteigenaar Hein.

Jouw Noord-Holland
Dit jaar doorkruisen we in 'Jouw Noord-Holland' de provincie op zoek naar duurzame initiatieven en innovaties. Deze maand is het thema 'Schiereiland Noord-Holland'. Met nieuwsverhalen en video's op onze online platformen, radio en tv staat NH Nieuws een week lang volledig in het teken van dit thema. Bekijk hier alle verhalen over 'Schiereiland Noord-Holland'.

NH Nieuws