Nordin Amrabat kan niet spelen met Marokko tegen Portugal

17 juni 2018, 11.38 uur
Door: · Foto: Pro Shots/Stanley Gontha

MOSKOU Nordin Amrabat moet de tweede groepswedstrijd op het WK voetbal van Marokko aan zich voorbij laten gaan. De 31-jarige in Naarden geboren aanvaller viel vrijdag in de 72e minuut van het duel met Iran uit na een botsing met Vahid Amiri, waarna hij volledig van de wereld was.

Amrabat liep bij die botsing een hersenschudding op en moest een nacht in het ziekenhuis verblijven. De wedstrijd van woensdag tegen Portugal komt sowieso te vroeg voor de oud-speler van VVV-Venlo en PSV en hij moet afwachten of hij nog wel mee kan doen tegen Spanje, meldt de Marokkaanse voetbalbond.

Sofyan Amrabat (Feyenoord) verving zijn broer in het laatste deel van de wedstrijd tegen Iran. Marokko verloor in blessuretijd door een eigen doelpunt: 0-1.