Start van hoofdcontent

Noord-Holland

NL
V

Mooiste man in de polder? Nick Feller in finale Men Universe 2018

15 juni 2018, 18.06 uur · Aangepast 15 juni 2018, 18.45 uur

BARSINGERHORN Nick Feller (22) uit Barsingerhorn staat in de Nederlandse finale van de verkiezing Men Universe 2018. De laatste ronde is morgen in Rotterdam. "Het begon als grap, maar het wordt nu toch echt wel serieus."

Men Universe is een internatonale modellencompetitie. Fotomodel Nick Feller is uitgenodigd door de Nederlandse organisatie: "Toevallig kreeg een vriend van mij ook een uitnodiging en zo is het ontstaan en gaan we gewoon meedoen." Nick heeft in de voorrondes fotoshoots gedaan en inmiddels is er een hechte groep van elf finalisten overgebleven.

Onderbroekenronde
Net als bij de missverkiezingen zal Nick allerlei verplichte nummers moeten doorlopen: "We beginnen met een dansronde. Dat is best spannend. Er is ook een onderbroekenronde en een galaronde. Daarna blijven er zes finalisten over."

Filippijnen
Nick studeert voor makelaar en wil het modellenwerk er graag naast blijven doen. Maar als hij wint in Nederland en de finale volgende maand tijdens de Fashion Week in de Dominicaanse Republiek, ja dan zal hij Barsingerhorn voor een jaar moeten verlaten. Dan mag een jaar in Filipijnen wonen. "Ja dan maak je een hele flinke stap in je modellencarrière."

NH / Jurgen van den Bos