Noord-Holland

Landal draagt strandhuisjes Julianadorp over aan Roompot

13 juni 2018, 11.55 uur · Aangepast 13 juni 2018, 13.20 uur

Publiciteitsfoto
Publiciteitsfoto

JULIANADORP - JULIANADORP Landal GreenParks heeft het beheer van negentig strandhuisjes in Julianadorp per direct overgedragen aan Roompot Vakanties. De verhuur wordt vanaf januari 2021 door Roompot geregeld. Met de overname wordt de uitbater naar eigen zeggen de grootste strandhuizenspecialist van Nederland, met meer dan vijfhonderd bedden met uitzicht op zee.

Het gaat hierbij om de vakantiewoningen met twee slaapkamers en uitzicht op zee, waarvan het beheer van de woningen dus al is overgenomen door Roompot. De vrijstaande, direct op het strand gelegen huisjes met een oppervlakte van 45 vierkante meter zijn en blijven particulier bezit.

Algemeen directeur Jurgen van Cutsem van Roompot is volgens Den Helder Actueel blij met de overname. "Wakker worden met uitzicht op de golven, 's ochtends direct vanuit de woonkamer het nog lege strand oplopen en na het diner met een glas wijn vanaf je eigen veranda genieten van de meest schitterende zonsondergangen boven zee. Dat is voor veel mensen het ultieme vakantiegevoel en dat willen wij onze klanten zo veel mogelijk bieden. Dankzij de toevoeging van deze schitterende accommodaties in Julianadorp komen we tegemoet aan deze wensen."

Het beheer en de verhuur van de huisjes is ondergebracht in een vennootschap waarvan Roompot met directe ingang de grootste aandeelhouder is. Roompot had hiervoor al in de plaatsen Kamperland, Nieuwvliet en Kijkduin in totaal 130 strandhuisjes.