Ga naar Content
Noord-Holland

Hangertje dodelijk slachtoffer Cor (54) kwijt na drama Grootebroek

23 mei 2018, 11.07 uur · Aangepast 23 mei 2018, 11.33 uur
Door: · Foto: Telemedia / NH Nieuws

GROOTEBROEK Wie heeft het lievelingskettinkje van Cor gezien? Die oproep doen familie en vrienden van de 54-jarige man uit Bovenkarspel, die afgelopen maandag om het leven kwam bij het ongeluk in Grootebroek.

Direct na het ongeluk ontdekten familieleden dat het kettinkje van Cor niet meer om zijn nek zat, schrijft het Noordhollands Dagblad. Het gaat om een kettinkje met daaraan twee gekruiste drumstokjes. "Hij droeg ze altijd, ze hoorden bij hem", zegt de neef van Cor.

Lees ook: Kaarsjes en bloemen neergezet bij plek dodelijk ongeluk Grootebroek

Familieleden en vrienden hebben de ochtend na het ongeluk gezocht naar het kettinkje, maar zonder succes. Later bleek dat een voorbijganger het sieraad heeft meegenomen en bij de politie heeft afgegeven. De drumstokjes bleken echter spoorloos.

Nachtmerrie
Vrienden van Cor hopen dat de drumstokjes snel worden gevonden. "Het is voor ons heel belangrijk dat ze gevonden worden", zegt vriendin Angelique tegen de krant. "Dit is echt een nachtmerrie", vult een andere vriend aan.

Lees ook: Getuige dodelijk ongeluk Grootebroek: "Ben gelijk gaan kijken, maar voelde geen hartslag"

Bij het ongeluk in Grootebroek kwam ook een 27-jarige man uit die plaats om het leven. Hij reed op een motor en kwam door een nog onbekende reden in botsing met Cor, die op de fiets zat. Beiden overleden ter plekke. Reanimatie mocht niet meer baten.