Zware avondspits door meerdere ongelukken in en rond Amsterdam

AMSTERDAM - (AT5) Het is flink aanschuiven vanavond voor automobilisten op de ring van Amsterdam, maar bijvoorbeeld ook op de A1, A2, A9 en A8 net buiten de stad.

Tegen 18.00 uur stond er op de ring ruim twintig kilometer file. Vooral op de buitenring zuid stond het flink vast. Ter hoogte van Duivendrecht gebeurde een ongeluk met twee vrachtwagens en meerdere auto's. Drie rijstroken zijn daar afgesloten.


Maar ook op de A2 ter hoogte van het AMC gebeurde een ongeluk. Gecombineerd met het ongeluk op de oostring levert dat een flinke file richting de stad op. Op de A8 staat het vast, maar daar gewoon door drukte. Dat is ook het geval op de A1 richting het oosten, al hebben twee ongelukken bij Almere debet aan die drukte.

Ten minste vier auto's zijn vanmiddag op elkaar geklapt in de Coentunnel in de richting van Den Haag. Voor zover bekend raakte bij het ongeluk niemand gewond. De tunnelbuis was door het ongeluk helemaal afgesloten voor verkeer en dat leverde vlak voor het begin van de avondspits al files op.

Meer over dit onderwerp:
Amsterdam e.o. coentunnel file
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws