Noord-Holland

Appen met Jeffrey: "Gelukkig had ik geen HEMA-geodriehoek!"

15 mei 2018, 22.23 uur · Aangepast 16 mei 2018, 11.51 uur

Whatsapp

DEN BURG - NH Nieuws appt tijdens de examenperiode met vijf leerlingen. Vandaag volgden we Texelaar Jeffrey Eelman (18). Hij heeft er twee examens op zitten: wiskunde en geschiedenis. Dat viel niet mee met de hitte: "Morgen nog Engels en dan een lang weekend."

Alles goed geleerd, dus niet al te veel zenuwen voor de eerste examens. De leerling uit Den Burg doet dit jaar zijn vwo-examen aan de OSG De Hoge Berg. Hij zag op tegen het examen wiskunde A, maar het is eigenlijk wel goed gedaan. Gelukkig had 'ie een goede geodriehoek mee. "Die van de HEMA had ik toch al niet."   

Lees ook: Eindexamens van start: appen met Henrik, Simon, Tamara, Jeffrey en Kiki

Terwijl het buiten toch zeker tegen de 23 graden loopt met een strak blauwe hemel en een brandende zon, zit Jeffrey peentjes te zweten. "Ik had gelukkig een shirtje aan en een korte broek, maar het was evengoed warm." Hij moet voor morgen nog even zijn Engels doorkijken, donderdag vrij en vrijdag examen Nederlands. Daarna volgt een lang weekend...

Van Jeffrey en de vier andere examenkandidaten zullen we later in de week nog meer horen over het verloop van de eindexamens.  

Whatsapp