Ga naar Content
Noord-Holland

Hartverwarmende reacties na brand bedrijf Wijdenes: "We hebben zeven gratis locaties aangeboden gekregen"

14 mei 2018, 18.37 uur · Aangepast 14 mei 2018, 18.53 uur
Door: · Foto: NH Nieuws

WIJDENES Patrick Avontuur heeft er een druk weekend op zitten, nadat het hart van zijn bedrijf op Hemelvaart tot de grond toe afbrandde. Maar hij is bovenal positief verrast. "We hebben zeven gratis locaties aangeboden gekregen om vandaag weer aan het werk te gaan. Ik had nooit gedacht dat mensen het zo goed met ons voor zouden hebben."

Vanmorgen is Avontuur met zijn compagnon en alle werknemers ingetrokken bij de Rabobank in Zwaagdijk-Oost. "Ze hadden taart met welkom erop, echt heel hartverwarmend."

Lees ook: Brand verwoest bedrijf Wijdenes: "Ik had al gauw door dat dit geen gezellige dag zou worden"

De loods in Wijdenes die door een brand werd verwoest, was een van de vier locaties van het bedrijf dat gespecialiseerd is in kerstdecoratie en-verlichting. Maar gelukkig werd de server van de computer op tijd gered en konden ze vandaag met hun laptops gewoon weer aan de slag. 

De komende maand blijven ze bij de Rabobank, maar daarna hoopt Avontuur een nieuwe locatie te hebben geregeld. "We hebben natuurlijk niet alleen kantoorruimte nodig, maar ook opslag, productie en werkplaats."

Lees ook: Asbest vrijgekomen bij enorme brand in Wijdenes

Avontuur is nog bezig met het inventariseren van de schade voor zijn bedrijf. "Het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen. We zijn klanten aan het informeren en aan het kijken hoe alles er nu voor staat."

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. 

Foto: NH Nieuws