Ga naar Content

LIVESTREAM NH Sport Telstar - De Graafschap

VELSEN-ZUID Telstar begint donderdagmiddag om 12.30 uur aan de eerste halve finale van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. Het thuisduel tegen De Graafschap is integraal te volgen via de livestream van NH Sport. Op de radio hoor je flitsen van de wedstrijd in de Top 100.

Lang hebben ze in Velsen-Zuid uitgekeken naar dit smakelijke toetje van de competitie. Trainer Mike Snoei wil een mooi en succesvol seizoen een passend slot geven. Dan zal Telstar dus af moeten rekenen met De Graafschap. Iedereen is fit bij de Witte Leeuwen. Alleen Rodny Lopes Cabral kan niet spelen. Hij is voor de heenwedstrijd geschorst. Zijn vervanger is Shaquill Sno. 

Lees ook: Alleen Cabral ontbreekt bij Telstar

Tegenstander De Graafschap eindigde de competitie op de vierde plaats met 65 punten; Telstar finishte als zesde met 61 punten. In de onderliinge confrontaties werden de punten eerlijk verdeeld. Telstar won thuis met 3-2 en verloor onlangs in Doetinchem met 1-0. Opvallend is dat De Graafschap nogal wat spelers in de selectie heeft die in het verleden bij Telstar voetbalden.

Lees ook: De Telstar-kolonie in de Achterhoek

Het Rabobank IJmond Stadion is vanmiddag uitverkocht. Dankzij een tijdelijke tribune aan de noord-kant kunnen ruim vierduizend mensen het duel zien.

Lees ook: Extra tribune voor kraker tegen De Graafschap

Bij NH Sport hoef je niks te missen als je de livestream aanklikt. Dan hoor je het wedstrijdverslag van Rob Wanst en Edward Dekker. De stream start om 12.25 uur. Op de radio houden we je op hoogte in de Top 100-uren van Leo Driessen, Eddy Keur en Barbara Mulder.  

Lees ook:  Telstar dichtbij promotie naar eredivisie:een feest of een ramp?

De return op de Vijverberg is aanstaande zondag, eveneens om 12.30 uur. Ook dat duel is uiteraard bij NH Sport te volgen.

Foto: Pro Shots/NH Sport