Ga naar Content

Alleen Cabral ontbreekt bij Telstar

VELSEN-ZUID Telstar kent bijna geen personele problemen in de aanloop naar de play-off wedstrijd tegen De Graafschap van aanstaande donderdag. Behalve de geschorste Rodny Lopes Cabral wil iedereen bij de wedstrijdselectie zitten. "Al krijgen ze nu een griepje of voelen ze een pijntje, niemand meldt zich nu nog af ", liet trainer Mike Snoei na de laatste training weten. Shaquill Sno is zijn logische vervanger.

 "Al krijgen ze nu een griepje of voelen ze een pijntje, niemand meldt zich nu nog af ", liet trainer Mike Snoei na de laatste training weten. 

Snoei is verder opgelucht dat iedereen de laatste dagen zonder ernstige blessures is doorgekomen. "Ik heb een aantal spelers moeten teleurstellen die op de tribune moeten plaats nemen", aldus Snoei.

Als het een bokswedstrijd betrof zou er morgen in Velsen-Zud klinken; "Helpers weg in laatste ronde". Bij Telstar is nagenoeg alles gereed voor de eerste wedstrijd in de halve finale van de play offs, de tafels in de businessclub zijn gedekt, de laatste kaarten verkocht en de noodtribune aan de noordkant is vandaag gebouwd. Verder kan de spelersgroep niet wachten tot het donderdagmiddag half één is.

De spelersgroep zelf heeft niets aan het toeval overgelaten, zo is er de afgelopen week constant op het tijdstip van de wedstrijd (12:30) getraind, was de voorbereiding naar de training toe gelijk aan die op de wedstrijddag en is er getraind met de nieuwe ballen die in de play offs gebruikt gaan worden.

Stadion uitverkocht

Het stadion zal tot de laatste plaats donderdag zijn uitverkocht. "Er zijn nog ca 30 kaartjes voor de nieuwe Noord tribune" aldus Dennis Bliek woordvoerder van Telstar. "Die raken we vanmiddag nog wel kwijt", vervolgt Bliek. Trainer Mike Snoei is trots dat er maarliefst 4600 toeschouwers de wedstrijd in het stadion gaan bekijken. "In oktober riep ik al eens dat die doeken achter het doel weg moesten en nu is dat een feit", aldus de winnaar van de Gouden Stier. Verder grapte Snoei dat hij na de Bronzen en Gouden stier ook nog de promotiebol op de schoorsteen wil gaan zetten.

De wedstrijd van Telstar tegen de Graafschap is morgen te volgen via de radio bij Leo Driessen in de top 100 en via de livestream van NH sport. De verslaggevers zijn Rob Wanst en Edward Dekker.