Start van hoofdcontent

PURMEREND

nl

Samantha en Shane zijn paranormaal begaafd

2 mei 2018, 20.10 uur · Foto: NH Nieuws

PURMEREND Hoe is het om je leven lang 'iets' te voelen dat anderen niet kunnen navoelen? Dit is de realiteit van Samantha en Shane uit Purmerend. Het leven van dit koppel staat voor een groot deel in het teken van het paranormale.

Samen met een groepje gelijkgestemden, The Ravens Paranormal, voeren zij geestenjachten uit en proberen zij te bewijzen dat zij niet gek zijn. Is er toch meer tussen hemel en aarde dan je zou denken?

Voor de twee Purmerenders is het antwoord op die vraag duidelijk. "Samantha: "Mijn eigen jeugd was nogal onstuimig. Vooral omdat ik paranormaal zicht had en dus meer zag dan de gemiddelde tiener. Het is dan best lastig te verklaren waarom ik sommige dingen al wist, zeg maar."

Heel gemene heks
Op de middelbare school kreeg ik meer besef: 'Wacht eens even, ik kan dingen zien die anderen niet zien'. Op een gegeven moment zeggen ze dan natuurlijk: 'Ik geloof het niet, kom dan met bewijzen'. Dan kwam ik met bewijs en zeiden ze 'je bent eng, je bent een heel gemene heks. Ik blijf bij je uit de buurt, je bent gevaarlijk'."