Beleef Koningsdag 2018 in jouw regio bij NH Nieuws!

NOORD-HOLLAND - Komende vrijdag is het weer zover. Dan kleuren buurthuizen, pleinen, straten en hele dorpskernen weer oranje om Koningsdag te vieren. Mocht je deze nationale feestdag liever van aan afstandje bekijken, of wil je juist weten waar je moet zijn voor de beste vrijmarkt en het leukste feestje? Hou NH Nieuws de komende dagen dan goed in de gaten.

Volg onze sociale kanalen, de website en tv en mis niets van de feestvreugde in Noord-Holland. Kijk wat er bij jou in de buurt te beleven is, of blijf lekker thuis en volg alles op een afstandje.

Mis niets
De hele dag door houden we je op onze site op de hoogte, zodat je niets hoeft te missen uit jouw regio. Op een speciale kaart kun je bovendien zien wat er allemaal bij jou in de buurt georganiseerd wordt. Ook op tv doen we in onze nieuws-updates verslag van de festiviteiten in de regio. Vanaf 12.00 uur zenden we daarnaast speciale Koningsdag compilaties uit. 

Gedurende de dag brengen we graag in beeld hoe jullie Koningsdag vieren. Stuur die dag je foto's naar internet@nhnieuws.nl of app ze naar 0630093003 en wie weet zie je ze terug bij NH Nieuws.

 

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws