Ga naar Content

Nick Olij: "Ik ben misschien toe aan een nieuwe stap"

NIJMEGEN Jong AZ verloor vrijdagavond met 2-0 van NEC en de ploeg had het aan doelman Nick Olij te danken dat het geen grotere nederlaag werd voor de Alkmaarders. "Ik speelde vandaag een goede wedstrijd. Ik ga zelf met een goed gevoel naar huis. Het is vervelend dat je verliest hier maar ik speel zelf een goede wedstrijd."

Het is een opsteker voor de talentvolle doelman, die niet zeker is van een langer verblijf in Alkmaar. "Ik ben misschien toe aan een nieuwe stap. Je hebt Marco bij het eerste elftal en die doet het geweldig. Daar moet je eerlijk in zijn. En dan moet je gaan kijken of je dit volgend jaar nog wil."

Daarnaast is ook door de club gemeld dat hij volgend jaar minder aan spelen toe zal komen bij Jong AZ. En dat zou wel eens cruciaal kunnen zijn in zijn beslissing. "Het is goed voor mij om elke week te blijven spelen. Tegen mij is gezegd dat ik volgend jaar niet zoveel ga spelen als dit jaar. Als ik zo'n pot speel als vanavond dan zet ik mezelf in ieder geval goed op de kaart."

Foto: Pro Shots / Marcel Bonte