Handballers Aalsmeer naar bekerfinale op 10 mei

17 april 2018, 23.52 uur · Aangepast 18 april 2018, 00.12 uur
Door: · Foto:

AALSMEER De handballers van Aalsmeer hebben zich geplaatst voor de bekerfinale op Hemelvaartsdag (10 mei) in Almere. De ploeg deed dat door in de halve finale simpel met 33-20 te winnen van Hellas.

Na de zwaarbevochten overwinning in de kampioenspoule tegen Volendam van afgelopen zaterdag, hadden de mannen van coach Bert Bouwer dinsdagavond een makkelijke avond tegen het Haagse Hellas.

In die halve finale stond de ploeg bij de rust al met 17-12 voor. In de tweede helft werd het verschil langzaam maar zeker verder uitgebouwd. Via 20-12 en 27-17 werd het uiteindelijk 33-20.

Dat betekent dat Aalsmeer op Hemelvaartsdag in de finale staat. De tegenstander daarin komt in ieder geval uit Limburg. Het wordt de winnaar van de wedstrijd tussen Lions en Bevo.