Dierentehuis Alkmaar ontvangt donatie van 2.000 euro

16 april 2018, 15.51 uur

Alkmaar Centraal
Alkmaar Centraal

ALKMAAR - ALKMAAR Dierentehuis Alkmaar heeft zaterdag een cheque van 2.000 euro ontvangen. Zij ontvingen de donatie van EFK Interim-management & advies in samenwerking met Het Servicehuis.

De twee partijen geven elk jaar een percentage van het jaarresultaat weg en de zakenrelaties bepalen aan welk goede doel, meldt mediapartner Alkmaar Centraal. Uit de drie gegeven opties bleek de Alkmaarse stichting het meest populair. Stichting Rolstoelbus ’t Gooi (De Rollybus) en Stichting Kerstactie West-Friesland vielen buiten de boot.

Dierentehuis Alkmaar ontvangt jaarlijks tientallen katten en honden. De asiel- en pensiondieren worden met veel aandacht en liefde verzorgd. De stichting bestaat grotendeels uit vrijwilligers en is afhankelijk van giften.

Assistent-beheerder Marga van der Veen was zeer verheugd. "We zijn ontzettend blij met dit geweldige bedrag dat goed van pas komt bij het verder realiseren van extra kattenpensionkamers en de derde speelweide die in de maak is", laat ze weten aan Alkmaar Centraal.