Sport

LIVE NH Sport met PSV - Ajax

15 april 2018, 12.41 uur · Aangepast 15 april 2018, 12.52 uur

Pro Shots/NH Sport
Pro Shots/NH Sport

- EINDHOVEN PSV kan vanmiddag landskampioen worden in de thuiswedstrijd tegen Ajax. Of kunnen de Amsterdammers daar nog een stokje voor steken? Je hoort het in NH Sport!

Om 16.45 uur gaat de bal rollen in Eindhoven voor misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Wordt PSV op eigen veld kampioen ten koste van Ajax of weet de nummer twee de race om het landskampioenschap weer een beetje spannend te maken? Bij Ajax is Carel Eiting afwezig door een blessure, Joël Veltman reist wel mee naar Eindhoven.

Lees ook: Ajax met Veltman, maar zonder Eiting naar PSV

Het wedstrijdverslag van dit cruciale duel in de eredivisie krijg je van Edward Dekker en Sjors Blaauw.

Sportclub met Ballen
Verslaggever Dennis Nieuwenhuis is vanmiddag te gast bij de Huizer Hockey Club. Het is Super Sunday in Huizen: de vrouwen spelen thuis tegen Laren en de mannen komen direct daarna in actie tegen Nijmegen. Dennis spreekt met de belangrijke vrijwilligers bij de club en gaat natuurlijk weer op zoek naar de populairste snack in de kantine.

Lees ook: Sportclub met Ballen naar Huizer Hockey Club

Horse Trail
Verslaggever Samanta de Groot meldt zich vanuit Oudkarspel, waar vandaag een bijzonder paardenevement op het programma staat: de North Holland Horse Trail. Ruiters uit binnen- en buitenland doen er aan mee.

Verder krijg je natuurlijk het laatste nieuws uit de regio, het weerbericht van Jan Visser en lekker veel muziek in een extra lange uitzending van NH Sport. Presentator Rob Wtenweerde meldt zich van 14.00 tot 19.00 uur op NH Radio.