Noord-Holland

LIVE: NH Events bij een judospektakel, feest bij de Vogelwacht en een lentefeest op De Helderse Vallei

15 april 2018, 12.11 uur

NH Events
NH Events

- NOORD-HOLLAND Het wordt deze week prachtig weer, maar dit weekend valt het allemaal nog een beetje tegen. Gelukkig biedt NH Events vandaag een mooi programma in onze provincie waardoor er zeker genoeg te genieten valt.

De dag trappen we af bij een judo-evenement in Beverwijk. De Special Needs World Judo Games is een uniek judotoernooi met bijzondere deelnemers. Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking kunnen er terecht om via de sport goed in de maatschappij te kunnen functioneren. Om 11.00 uur zijn we er live bij. Via de Facebookpagina van NH Events kun je het allemaal gaan volgen.

Vervolgens vieren we vanaf 12.30 uur een feestje bij de Vogelwacht Zaanstreek. Ze bestaan dit weekend namelijk 75 jaar: een feest voor vogels én vogelliefhebbers!

Hoewel het er vandaag nog niet echt lente-achtig uitziet, sluiten we wel af met een lentefeest. Met tal van activiteiten voor jong en oud, lekkere hapjes en muziek kun je op De Helderse Vallei al lekker in de stemming komen voor het mooie weer van komende week.