Ga naar Content

Nieuwe energie: Vanaf maandag start Jouw Noord-Holland

NOORD-HOLLAND Deze maand is 'nieuwe energie' het thema van 'Jouw Noord-Holland'. Met nieuwsverhalen en video's op onze online platformen en op tv en radio staat NH Nieuws vanaf maandag een week lang volledig in het teken van dit thema.

Komende week gaan we langs bij een verffabriek die de verfproductie in eigen beheer houdt, zien we de herstructurering van een windmolenpark, varen we mee met een duurzame rederij en gaan we op bezoek bij Guus die een volledig verduurzaamd huis heeft.

Vanaf 16 april start de eerste themaweek!

Dit jaar doorkruisen we in ‘Jouw Noord-Holland’ de provincie op zoek naar duurzame initiatieven en innovaties. Tot en met december staat iedere maand een ander thema (o.a. nieuwe energie, metropool in wording en gezonde landbouw) centraal.

Jouw Noord-Holland
Dit jaar doorkruisen we in 'Jouw Noord-Holland' de provincie op zoek naar duurzame initiatieven en innovaties. Deze maand is het thema 'nieuwe energie'. Met nieuwsverhalen en video's op onze online platformen, radio en tv staat NH Nieuws een week lang volledig in het teken van dit thema. Bekijk hier alle verhalen over nieuwe energie.

Foto: NH Nieuws