Ga naar Content
Sport

Misha Salden: "Verschil tussen Jupiler League op vrijdag of maandag"

8 april 2018, 17.50 uur · Aangepast 8 april 2018, 18.23 uur
Door: · Foto: pro Shots/Paul Roling

VOLENDAM De Jupiler League-ploegen hebben dit wekend een dubbel programma. Vrijdag won FC Volendam met 3-2 bij FC Emmen, maandag wacht de uitwedstrijd bij hekkensluiter Jong FC Utrecht

Een druk programma dus voor de ploeg van trainer Misha Salden. "Het is druk, maar het is uiteraard wel vol te houden", zei Salden. "De resultaten zijn beter dan in het begin van het seizoen, dus dan is het ook een stuk makkelijker op te brengen. Iedereen is wel wat vermoeid zo langzamerhand."

"Gewoon voor de winst gaan"
De nacompetitie is nu wel dicht bij voor FC Volendam. "Veel ploegen staan dicht bij elkaar in de strijd om de nacompetitie. We hebben dus nog vier finales te gaan." Hekkensluiter Jong FC Utrecht lijkt op papier misschien een makkie, maar denkt Salden anders over. "Op papier wordt er niet gevoetbald. Er zit wel een verschil tussen Jong Utrecht op vrijdag of op maandag. Maar we moeten gewoon voor de winst gaan en tegen Jong FC Utrecht komen we wel vaak goed voor de dag."

De opstelling
De opstelling voor maandag geeft Salden nog niet vrij. "Ik weet de opstelling en verder weet niemand dat nog. Er zullen misschien wel twee of drie andere namen aan de aftrap verschijnen vanwege het drukke programma, maar het moet geen tombola worden", wilde de Volendamse oefenmeesterwel kwijt.

Live
De wedstrijd Jong FC Utrecht gaat maandagavond om 20.00 uur van start en is live te volgen op de radio in NH Sport.