Dit zijn de winnaars van de Postcode Loterij in Zaandam

ZAANDAM - Vreugde bij de bewoners van vijftien huizen in de Eemmeer in Zaandam. Zij zijn de gelukkige winnaars van de prijzenpot die de Nationale Postcode Loterij uitdeelde in Het Kalf.

In totaal zijn de loterijwinnaars samen goed voor 1 miljoen euro aan prijzengeld. De winnaars verzamelden zich op een pleintje in de buurt. Gaston overhandigde de gelukkigen een cheque met het gewonnen bedrag. "Verder dan een ijsje zijn we nooit gekomen", lacht een man, met in zijn hand een bedrag van 25.000 euro. "Dus dit is wel heel bijzonder."

Lees ook: Prijzenpot van 1.000.000 euro valt vandaag in Zaandam

Zijn dolgelukkige buurvrouw kan het bijna niet geloven. "Mijn dochter belde op vanmiddag, dat ze voor de deur stonden. Ik zei: 'dat kan helemaal niet, we hebben net een nieuwe auto gekocht. Daar zitten we nu in!' Maar het is toch echt zo."

Een nieuwe auto, verbouwingen, vakanties: alle wensen komen voorbij. De buurtbewoners zonder prijs staan er beteuterd bij te kijken. "Tja, lege handen. Tuurlijk had je gewild dat het anders was geweest, maar ik gun het al mijn buren van harte."

Meer over dit onderwerp:
Zaanstreek-Waterland zaandam nieuws
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws