Ga naar Content
Noord-Holland

Gewonde bij mislukte overval op supermarkt in Hoorn

25 februari 2018, 08.47 uur · Aangepast 25 februari 2018, 19.13 uur
Door: · Foto: Inter Visual Studio / GLOCALmedia

HOORN Bij een mislukte overval op een Vomar vanmorgen in Hoorn is iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is gestoken met een mes, zegt een woordvoerder van de politie.

Er is nog veel onduidelijk over de overval en hoe het slachtoffer gewond raakte, maar volgens de buurtbewoonster is de gewonde buiten levensgevaar. Het personeel is erg van slag, zou een medewerker van de winkel tegen haar hebben gezegd.

De dader is na de overval gevlucht. Naar hem wordt gezocht. Het gaat om een blanke man van ongeveer 25 jaar. Hij draagt een zwarte jas, een spijkerbroek en een sjaal. Hij heeft een donkere sporttas bij zich.

Na de overval werd een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of de dader bij de overval iets heeft buitgemaakt.

Een bewoner van de flat boven de Vomar zegt tegen NH Nieuws dat het hem niet verbaast dat dit is gebeurd. Hij zegt dat de buurt al langere tijd geplaagd wordt door onder meer drugsdealers. Het viel de man op dat de rolluiken van de winkel vandaag een uur later dan normaal opengingen. 

Foto: Inter Visual Studio / GLOCALmedia